Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

Metalac Bojler na sajmu građevinarstva

magdalena.radovic 16/04/2024 0 comments

Metalac Bojler učestvuje na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, koji se održava od 22. do 25. aprila 2024. godine. U hali 4 na štandu Metalca svi zainteresovani imaće priliku da vide zanimljivu postavku proizvoda iz novog i postojećeg asortimana bojlera za kuhinju, kupatilo, grejanje i bafera za toplotne pumpe i sanitarnu vodu.

Uz druženje i razmenu svih korisnih informacija, želimo da sa vama podelimo zadovoljstvo našeg napretka i time otvorimo nove puteve saradnje na obostranu korist.

Inače, sajam građevinarstva u Beogradu postao je najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope. Više od 500 domaćih i stranih izlagača, iz preko 20 zemalja, predstaviće svoje proizvode na ovogodišnjem sajmu. Kao najvažniji događaj u građevinskoj industriji, glavni pokretač uspešnih poduhvata, inovacija i tržišta u regionu – Sajam građevinarstva SEEBBE objedinjuje znanja iz svih grana građevinske industrije i zanata, po međunarodnim standardima i na visokom nivou.