Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

Arhitekte posvetile dan Metalcu

metalacbojler 09/02/2023 0 comments
Arhitekte posetile Metalac

Arhitekte iz beograda, kragujevca i novog sada imale su prošlog petka priliku da u celodnevnom obilasku metalac inka i metalac bojlera sagledaju tehnologiju proizvodnje i set novih proizvoda i mogućnosti za koje su se ove dve fabrike osposobile i već izašle na tržište u protekle dve godine. poseta, koja je organizovana u saradnji sa privrednom komorom srbije upotpunjena je obilaskom istorijskog kompleksa takovo, ckve brvnare i muzeja drugog srpskog ustanka.

Direktori Metalac Bojlera i Metalac inka, Milan Filipović i Vladan Stojković, sa najširim timom saradnika, posvetili su 23. septembra ceo dan arhitektama, koji su sa velikim interesovanjem  stekli uvid o svemu što je Metalac postigao, inovirao, osvojio i ponudio tržištu kada je reč o programima i novim modelima bojlera, granitnih sudopera, nameštaja i sanitarnog programa od kompozitnih materijala. Neskrivajući svoje impresije i zadovoljstvo sveukupnim utiskom o ljudima i Kompaniji u koju su došli prvi put, aritekte su, saglasno svojim potrebama i poslovima arhitektonskih studija za koje rade, izrazile uverenje da će ovakva sveobuhvatna slika svih mogućnosti svakako doprineti budućoj saradnji.
Posebno izraženo interesovanje pokazali su za široku primenu solid surfice materijala i novoosvojeni program gotovih proizvoda od lavaboa i sudopera do samostojećih kada. Dodatno oduševljenje izazvale su široke mogućnosti primene granmatrixa na osmišljavanju i izvedbi njihovih enterijeskih zamisli za rezidencijalne i posovne prostore. Obostrano zadovoljstvo uz veliki broj pitanja poentirano je u  Metalčevom shoow room-u, gde su se sumirali svi utisci posete i gde su gosti imali priliku da vide i proizvode ostalih Metalčevih zavisnih društava.

Goste je u ime Kompanije pozdravila i generalna direktorka Metalca a.d. Radmila Trifunović, a završnica posete sa obilaskom kompleksa Takovo  primljena je sa posebnim oduševljenjem i zahvalnošću. Kontakti se nastavljaju, a ovaj vid upoznavanja sa stručnjacima koji su najneposrednije  upućeni na primenu i korišćenje Metalčevih proizvoda u svojim oblastima se nastavlja.