Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

„Klub majstora Metalac“ ponovo u Milanovcu

metalacbojler 27/01/2016 0 comments

Gornjomilanovački proizvođač bojlera je 23. januara po drugi put okupio više od 160 instalatera iz svih krajeva Srbije. Uz umetnički program, svečani ručak i izvlačenje zanimljivih nagrada za one koji su se potrudili da konkurišu, još jednom je potvrđeno koliko su za ukupnu saradnju značajni ovakvi susreti.

Aktivnosti usmerene na poboljšanje saradnje sa instalaterima bojlera započete su u martu 2014. godine, organizovanjem poseta fabrici bojlera i osnivanjem tzv. „Kluba majstora Metalac“, koji danas broji oko 250 članova iz svih krajeva Srbije.

Izvlačenje nagrada je, naravno, bilo posebno uzbudljivo. Naime, više od 40 članova je ispunilo uslove i konkurisalo za neku od 20 nagrada u šest kategorija. Najveću sreću imao je Budimir Kljajević iz Beograda, kome je pripala najvrednija nagrada – skuter. Ključeve skutera uručio je generalni direktor Metalca Petrašin Jakovljević, istakavši značaj koji instalateri imaju kao veoma važna karika pozicioniranja bojlera Metalac. Vaučere za ostale vredne nagrade uručio je direktor Metalac bojlera Zoran Ognjanović, a svi prisutni su se složili da ovakva druženja jačaju međusobne odnose i poverenje.