Back to top
  • KONTAKT CENTAR: +381 32 40 40 40
  • Radnim danima od 08 – 18h
  • Subotom od 09 – 16h

KlassA – novi bojler sa suvim grejačem

metalacbojler 30/07/2014 0 comments

Nova linija bojlera iz Metalca sa razlogom nosi ime „Klassa“. Pored posebnog akcenta koji je stavljen na dizajn, za koji se pobrinuo beogradski dizajner Miloš Jovanović, ono što posebno odlikuje novi bojler su brojna tehnička unapređenja, koja pružaju viši nivo funkcionalnosti i omogućuju jednostavnije servisiranje bojlera.

Prednosti suvog grejača sastoje se u jednostavnijoj zameni grejača u slučaju kvara – bez pražnjenja bojlera, kao i manjem izdvajanju kamenca u toku eksploatacije bojlera, čime se obezbeđuje veća efikasnost i manji utrošak električne energije. U bojlere Klassa ugrađena su dva suva grejača od po 1 kW, tako da u slučaju kvara jednog, bojler može raditi sa drugim grejačem, odnosno korisnik nije uskraćen za toplu vodu. Novina je i plastična zaštitna kapa bez vijaka, koja omogućuje brzu i jednostavnu montažu / demontažu. Ovo rešenje prvi put je primenjeno upravo na bojleru Klassa, sa ciljem da se olakša rad instalatera. Takođe, u bojler je ugrađena inox izlivna cev za toplu vodu.

Bojleri Klassa izrađuju se sa emajliranim kazanom, a dostupni su u zapreminama od 50 i 80 litara. Pored verzije sa suvim grejačem, u ponudi je i verzija sa klasičnim – bakarnim grejačem. Više o novom bojleru pogledajte ovde.